Снимка: Facebook
fallback

Само месец след като отърва кожата и едва не умря, Митьо Пищова отново е в стихията си и се вихри с млади мацки на морето. За подвизите си култовият шоумен редовно информира феновете в социалните мрежи.

На последните снимки "Чичо Митко" отмаря и релаксира в елитен бар в Китен в компанията на миска с корона, която спокойно може да му бъде внучка.

Oще по темата

На друга от снимките щастливо ухилен, като същински баровец, той е засипан с хвърлените от всички страни към него салфетки.

"Живеи модерно яко копон разврат жени. Туи Трява да има в живота", пише в коментара към снимките си бившият кандидат за президент.

Снимките му се радват на изключително внимание от потребителите на Facebook, които също оставят различни коментари: "Евала Пищов, ти си мъжът на всички времена! Пак си №1", "Леко да не счупиш нещо, тигре",  "Митьо, ако беше станал президент щяхме да ти турим три персона креват в кабинета и ония с униформите и перата щяхме да сменим с девици".

Митьо Пищова е на морето още от края на пролетта и ще остане там до есента. След премеждието и едноседмичния престой в бургаската болница заради проблеми със сърцето, сега той отново е на линия по свеж от всякога и готов за палуване и подвизи.

Пред "Монитор" той се похвали, че по цял ден е зает с организирането на поредния си конкурс за миски, който ще се проведе на 5 август.

"Имаме вече 86 записани за конкурса, от които ще бъдат избрани 16 участнички и 4 резерви. Избрали сме им най-хубавите и маркови дрехи от най-големите италиански дизайнери. Короните им пък са златни и идват от Турция... Победителката ще получи квота за участие в световния конкурс "Мис Свят" и рекламен договор на стойност 2000 лв. Всичко ще бъде супер яко", обещава Пищова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 години

То е очевадно че човечецът има психически отклонения и главата и не го слуша!Ама защо занимавате хората с простотията на този п...фил? Нищо от постъпките му не трябва да се афишира няма нищо нормално!

24

Провинция

преди 6 години

Класически Бай ***

23

Дедо

преди 6 години

Боли ме дедовия за тая лоена топка с малка ...

fallback