Източник: Reuters
fallback

Френската първа дама Брижит Макрон посрещна поп иконата Риана в Париж, за да обсъдят финансирането на международното образование.

Срещата беше организирана, след като певицата писа в Twitter на френския президент Еманюел Макрон, питайки дали ще се ангажира с #FundEducation. Неговият отговор бе да покани Риана да разговаря с него в Елисейския дворец – официалната резиденция на президента на Франция.

Тъй като поводът изисква промяна в дрескода, 29-годишната певица бе избрала сив костюм с черно сако.

Първата дама на Франция се бе спряла на едно от любимите си якета, тесни дънки и обувки на висок ток.

"Току-що имах най-невероятната среща с президента и първата дама", каза Риана пред репортери в двора на Елисейския дворец. "Те бяха невероятно сърдечни".

Риана посети президента и първата дама на Франция в ролята си на основател на благотворителната фондация Clara Lionel – организация с нестопанска цел, която финансира образователни и здравни програми за бедните общности по целия свят.

Световноизвестната изпълнителка е и посланик на Global Partnership for Education и Global Citizen – два хуманитарни фонда, с които нейната фондация си партнира.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Франция е велика, 1500 години е доминирала Европа и е създала ЕС. Има най-силната армия и е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН. Териториите на Френската Република се разпростиат върху 12 часови зони - тоест слънцето никога не залязва над Франция! На трето място в света по ядрен арсенал... няма друга по-велика страна!

11

65

преди 6 години

Да обсъдят въпроси по образованието??С Риана?Що не вземат и наште пайнерки ,иГери Никол,Дара, и Сузанита и всичките дупари.Белким там си останат.Няма да ни липсват.

10

Анонимен

преди 6 години

А ве! Тая младата не я ли млати гаджето преди години? Три песнички.. За чадър, за баба й, и една ... Малко ... "Тя ми каза, че ме обича"... Нещо тоа Микрон и баба му не не са съвсем наред с наемателите на мансардния етажжжж.....

fallback