Снимка: Instagram
fallback

Какво правите, когато претърпите катастрофа? Видео, разбира се!

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, бе ударена, по нейни твърдения, от ТИР "с голяма скорост", докато чака Пътна помощ в София.

Дизайнерката публикува няколко видеа, в които можем да проследим хронологично събитията. Първоначално, брюнетката започва с кадри на таблото на автомобила си, на което се вижда авариен режим.

"Не знам какво направих", споделя тя през смях, докато разказва как пътува към фризьор, за да покаже на всички жени как точно постига този цвят на косата.

Интересното от видеото е, че Мегз е спряла на пътното платно, в крайна дясна лента, но не е включила аварийни светлини... а само десен мигач.

Вероятно това е вид загадка за всички участници в движението, които да отгатнат какво точно прави една спряла кола с десен мигач на шосе. В крайна сметка, не сме безгрешни, но сме истински.

Докато чака "помощ", брюнетката забелязва катастрофа в локалното платно и отделя няколко кадъра слава и на нея.

Следващото видео, обаче, дръзко променя настроението.

Миглена Каканашева, издаваща звуци средно между плач и смях, почти без промяна на изражението си, обяснява през хълцане как огромен ТИР просто така я отнесъл.

Според твърдения на брюнетката, "предната част на колата я няма", а обвиненията са за хората, които карат "така".

Някъде там, между подсмърчането и доказването, че трепери, Мегз намира време да отметне косата си, защото в крайна сметка, дори и да не стигнеш до фризьор, важното е да изглеждаш добре... дори и ако ТИР те отнесе.

Любопитни са коментарите под видеата, в които много твърдят, че са минали покрай дизайнерката и нейното спиране "на средата" е съвсем логично да предизвика катастрофа. Някои дори дават детайли за още поне две коли, които поради по-високата разрешена скорост в този участък, също са били напът да я ударят. Разбира се, не липсваха и нейни защитници, които да обвинят всички, подиграващи се на Мегз в ролята на страдаща девойка.

В крайна сметка, момичето иска да покаже, че е нежна душа, да сподели мъката с феновете, да покаже, че е способна да изглежда по един и същи начин, без емоция на лицето си, независимо от обстоятелствата.

Загрижена дама дори отправи съвет към дизайнерката да отиде на специалист зъболекар, който да оправи проблема със захапката й. Това, разбира се, без да се подиграва – просто племенницата имала същия проблем и вече се знае как се решава.

Видеата можете да видите тук:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Варненец

преди 6 години

До кога ще слушаме за това ФЪФЛЕЩО НЕДОРАЗОМЕНИЕ???? Много противно същество с първи признаци на ШИЗОФРЕНИЯ!!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Да се смее ли човек да плаче ли,че медийте пробутват едно фъфлещо недоразумение?

57

ко каза, ко?

преди 6 години

Не разбирам защо постовете от нечий фейсбук профил трябва да бъдат отразявани като новини в уж сериозни медии... Толкова е спрял светът явно, че е съвсем резонно да преразкажем видео, в което някакво недоразумение неадекватничи.

fallback