Снимка: Instagram
fallback

Лято е, температурите са високи, а родните звезди се стараят да направят юли още по-горещ. В рубриката ни "Тяло на седмицата" ви представяме синоптичката Натали Трифонова.

През последните дни тя атакува Instagram със секси кадри от плажната ивица, а феновете са във възторг.

Натали поддържа форма с внимателно подбрано меню, но пък не се лишава от любимите си сладкиши. Преди да изгрее на телевизионния екран тя се е занимавала с балет. Нейната звезда изгря след като Станислава Цалова излезе по майчинство. Блондинката бързо си спечели почитатели, които едва ли я хвалят заради прогнозите за времето.

Трифонова набързо бе пратена в постелята на Слави Трифонов, като слуховете тръгнаха след нейно гостуване в шоуто му. Приписаха ѝ романс и с бившия футболист на Левски – испанецът Антонио Аниете, като и с политика Николай Бареков. Красавицата обаче отрече писанията.

Все пак тя е била гадже с телевизионер. Излизала е 2 години с водещия на съботно-неделния сутрешен блок на Нова тв – Деян Веселинов.

Може би е изненадващо, но красавицата си пада по боулинга и футбола, като стиска палци за ЦСКА.

Вижте горещата Натали в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Веско

преди 6 години

До BurzumМоже би, ако леки жени без образование не се рекламираха из нета, докато бият лекарки за 80 стинки на час дежурство, нямаше да бъде толкова злобен народа. Но по принцип си прав.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе дайте да и слагаме лайкове на момичето, готино е. Дай боже всекиму такава сино-птичка.

18

Burzum

преди 6 години

Малък но много *** и злобен народ!

fallback