Източник: Facebook
fallback

Супермоделът Наоми Кембъл отново не е сама. Тя се е сближила с 61-годишния египетски мултимилионер Луи Камилери. Неговото богатство надвишава 150 милиона долара, има три деца и любопитна кариера. Той е бил председател на компанията Philip Morris International.

47-годишният модел е срещнала избраника си на състезание от Формула 1. И двамата били много привлечени от състезанието и тази тема ги сближила.

В любовния списък на Наоми влизат италианският предприемач Флавио Бриаторе, няколко години се среща с руския бизнесмен Владислав Доронин, а през 2014 г. се заговори за връзка между нея и актьора Майкъл Фасбендер, но това така и не се потвърди.

Съвсем скоро пред ES Magazine супермоделът коментира най-трудните моменти от живота си. Как се е преборила с наркозависимостта си, а също споделя, че иска деца, но не смята, че е добре да е самотна майка.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Ценител

преди 6 години

Една от най-красивите жени на планетата. Излъчва женственост и чар. Много е сексапилна и екзотична. Нямам обяснение за грубите и отрицателни коментари. В крайна сметка животът си е неин и ще го живее както намери за добре.

16

Mimi

преди 6 години

Za men Edna ot Nai krasivite modeli EVER no ne si sedna na dupeto taq jena kade shte Gi nosi teq pari ???

15

Мехмед Помак

преди 6 години

Тя обича явно, да и помпят дупарата без вазелин.... Машала, ханъм!

fallback