Снимка: архив, Булфото
fallback

Галина Вичева Генчева, по-известна като Галена, е една от най-ярките звезди на родния поп фолк. Родена през 1985 година в Смядово, тя учи четири години народно пеене в музикалното училище в Шумен.

Музикалната кариера на Галена започва през 2004 година, когато дебютира видеоклип към песента "Можеш ли". По това време Галина избира да се изявява под псевдонима Галя. По-сериозния си пробив прави през 2005 година с песента "Чупката", която представя за първи път на концерта на четвъртия рожден ден на "Планета".

През април 2007 година прави дует с друга звезда в гилдията, Борис дали. "Намерих те" е следвана от "Утешителна награда" и значително по-ритмичното "Вземи си дъх". Галена се появява и на лятното турне на компанията през 2007 година.

Същата година в Интернет се разпространява порно клип, сниман в домашни условия, на който се вихри Галена във вана. След появата, видеото набира стотици хиляди гледания, а Галена добива истинска популярност. Медиите разпространяват новината и дори определят домашното порно на Галена като най-големия удар на годината.

От този момент нататък кариерата на Галена се развива на бързи обороти. Тя вади хит след хит, превръща се в любимка на публиката и обира всички награди в гилдията.

Малко по малко поп фолк певицата се изкачва по стълбата на успеха. Галена е правила дуети с Преслава, Андреа, Малина, Устата, DJ Дамян, Борис Дали, Фики Стораро и много други.

В личен план Галена се сгодява за досегашния си съпруг, Галин, през 2008 година, а през 2009 година ражда първото си дете.

Началото на тази година, през февруари, Галена роди и втория си син, когото кръсти Александър. Освен като една от най-хитовите изпълнителки, Галена е една от най-стилните. През последните години поп фолк певицата наложи себе си като моден диктатор, който не просто следи, но и носи последните тенденции на големите модни къщи.

Самата тя създаде колекция дрехи в колаборация с дългогодишния си стилист – Добромир Киряков.

Вижте трансформацията на Галена в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Fake taxi

преди 6 години

Къде са снимките от ваната???

18

Анонимен

преди 6 години

Има нещо отблъскващо в лицето й. Тонове грим да сложи, не може да го прикрие.

17

bluesky1

преди 6 години

Трансформация има...и...тя е към извънземно...хахахахаха....

fallback