Източник: Pixabay
fallback

Без съмнение раздялата идва с куп предизвикателства и тестове на волята. И сред най-големите е това да се въздържите да следите бившия си онлайн.

Истинската борба започва, когато телефонните разговори и съобщенията от негова страна тотално спрат. Навикът и емоциите, които още не са изстинали, ще бъркат в любопитството ви с пълна сила и ще започнете да търсите информация по друг начин – онлайн.

Това обаче не е никак здравословно и само ще продължи агонията ви. Ето защо трябва бързо да прекъснете всякакви подобни пориви. Какво ще ви помогне:

1. Триене, блокиране

В началото ще се дразните, когато постоянно виждате снимки и постове на бившия в социалните мрежи. Това ще ви провокира да отворите профила му и да направите едно малко разследване. Спестете си мъките и болезнените спомени, в които ще се потопите, като просто изтриете ексгаджето от своето онлайн пространство.

Ако сте се разделили с добро, може да го уведомите, че ви боли и така ви е по-лесно да се справите с раздялата. В случай, че драмата е голяма, направо го блокирайте, за да не ви обърква.

Вижте кои са останалите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Не знам за жените,но мъжете трудно преглъщат жената.Особено, кога си я обичат.Следия, не може си я представи с друг.Полудева лекичко.

10

Анонимен

преди 6 години

Късно за романтика!

9

бг мачо

преди 6 години

Аз бившата така я насиних, че едвали ще я иска някой повече....

fallback