Източник: Instagram
fallback

Амбър Роуз е от жените, които обичат скандалите и провокациите. И тъй като вече не се състезава с Ким Кардашян за вниманието на Кание Уест, който е нейно бивше гадже и медиите много не се фокусират върху нея, реши да привлече вниманието им с ново предизвикателство. Пищният модел качи свое селфи в Инстаграм, на което позира без гащи.

Разбира се, кадърът бе изтрит от администраторите на социалната мрежа близо два часа по-късно, но вече е предизвикал истински фурор в мрежата, тъй като интимните части на Роузи са видимо окосмени.

Самата звезда заяви в Инстаграм, че "не ѝ пука" от махането на селфито, защото тя вече е заявила намеренията и вижданията си съвсем ясно. Изглежда Амбър е фен на окосмяването в интимната област и иска да го възкреси като мода.

В продължение на часове, моделката качваше в профила си кадри на нейни фенове, позирали по подобен на нея начин. Някой са се снимали голи, прикривайки органите си с перука и други по-космати предмети. Мъжете просто са сложили някакъв емотикон в областта на междукрачието си.

Припомняме, че преди време друга звезда се обяви категорично за окосмяването, само че в областта на подмишниците. Става въпрос за Мадона, която не само затрупа мрежата с космати селфита, но дори изкара цял концерт без бръсначка.

Вижте резултатите от предизвикателството на Амбър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

До BurzumКакви филми?Кой иска да гледа торба с лой?На всичко отгоре и космясала?

17

Анонимен

преди 6 години

Бааси храсталака ама в горещините много мирише.

16

Питам

преди 6 години

Жената си е тип -топ.Ама защо не си е измила коленете? Личи задната прашка в калта.

fallback