Източник: Facebook
fallback

Всяка седмица Tialoto.bg ще обръща внимание на статуси и изказвания на родни и чужди звезди, които са ни направили впечатление през изминалите седем дни. За съжаление стартираме с нещо пошло и неграмотно, че чак смешно.

Започваме с една от участничките в конкурса Мис Силикон – Илона Попова. Тя със сигурност не е толкова известна за обществеността, но няма как да я подминем. Защото конкурси от рода на Мис Силикон може и да не са проблем, но когато подобни титани на мисълта се насаждат на публиката става опасно.

Още по-опасно е една жена да се хвали, че само силиконът й струвал 10 000 лв. – колкото колите на някакви нейни съпернички. Един вид – да не ѝ се хвалят.

Правописът на споменатата Илона показва, че часовете по литература не са ѝ били сред любимите. Но нали си има силикон, какво означават някакви си запетайки, пълен и кратък член (Илона, за правопис става въпрос – б. а.).

Вижте по-долу статуса ѝ в Tialoto.bg, който впоследствие премахна – може би от срам. А нашата оценка е – истинско бедствие! И спираме да разсъждаваме за разлика от нея...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Пенчо

преди 6 години

Мерзко е за една жена да се облича в мъжки дрехи(панталони,клинове),да има татуировки,пиърсинг по тялото си,да има силикон в гърдите и устните. Грозно е и да се гледа жена,която се държи просташко,псува,пърди,държи се нескромно,неприлично,непочтително и неподобаващо за една жена. Загубиха ли българките,представите за почтеност,женственост,естествена,природна красота(телесна и душевна)?

42

Пенчо

преди 6 години

Горката Илона. Сама себе си се е направила за срам и позор. Мои познати,които са учили в Богословския факултет казват,че да се татуира тялото,както и да се правят разни "разкрасителни"операции и интервенции,това е недопустимо и забранено в Християнската Вяра. Свещеното Писание(Светата Библия) пише,че е грях човек да загрозява тялото си с татуировки и пиърсинг(та какво остава за силикон,хиалуронова киселина в устните и прочие гадости!). Тази Илона е срам и позор за близките си и за Богословския

41

Анонимен

преди 6 години

Ахахахахаха, някой от този сайт да се подиграва на друг за правопис е просто трагикомичнооооо...Погледнете си само материалите от последния час!

fallback