Снимка: Instagram
fallback

Николета Лозанова разпуска в компанията на дъщеря си в луксозен хотел в Белек. Естествено, както на всяка нейна почивка, нейните почитатели трябва да се запознаят отблизо с формите й, като този път тя е заложила на изгледа отзад.

Плеймейтката е "яхнала" лебед и закачливо задава въпроса "Кой може да си го позволи?". За лебеда става въпрос, ако някой го терзае друга мисъл.

"Посещаваме Анталия за пореден път тъй като тук е рай за децата, любимото място на Никол. Климатът е чудесен, условията идеални, а и трябваше да дам старт на лятото подобаващо, все пак съм в заслужена почивка", сподели за "Монитор" тв водещата.

Лозанова тушира с насмешка появилите се в таблоидите твърдения, че наесен ще бъде заменена на екран от друга хубавица. "Слуховете за уволнението ми са силно преувеличени. Това е вица на седмицата", отсече Николета.

Между другото, всяко лято се говори за нейната смяна в "Папараци", но според всички това си е чист PR ход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 6 години

О боже,как съм пропуснал новината,вдигнах кръвно дори,световъртеж получих...как е патувала, дупките по пътя пречеха ли,климатика достатъчен ли и беше,ако е пикала по пътя избърса ли *** с влажни кърпи тази вода в басейна девин ли е,много ли я мокри....ба си "новината"

53

От мен

преди 6 години

Нашата Крава се отели а на бика не му дреме за телето,пасе си на ливадата и му е през хура за николета

52

Анонимен

преди 6 години

Каква невероятна международна новина...

fallback