А някога бяха щастливи. Снимка: Facebook
fallback

Фолкпевицата Мария иска да се събере отново с бившия си мъж Християн Гущеров.

Постоянно звъняла на младия бизнесмен и му предлагала различни варианти да си спасят отношенията.

Настоявала двамата да се срещнат и да си поговорят за приключената им връзка. Чалгарката на няколко пъти набирала телефонния му номер да го оферира с виждания в романтична обстановка.

Oще по темата

Гущеров бил непреклонен - той тактично й отказвал по телефона каквито и да било предложения и нееднократно й обяснил, че всичко между тях е приключило, пише "България Днес".

Той вече обмислял бъдещето си с някое сериозно момиче, което поставя семейството на първо място. На него му писнало от фолкпевици, които гледали единствено парите и нощем да обикалят по заведенията. През годините младежът беше свързван, че има любовни връзки с Алисия и Малина, но нито една от тях не се задържа за постоянно при него.

Неговите приятели са категорични - той никога няма отново да прибере чалгарката и страницата за него е окончателно затворена. Той иска деца и семейство, което да живее в патриархален дух, а нито едно от тези неща не е вярвал, че може да получи от Мария.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 6 години

Хриси тежи 200 оки,и не си е виждал биберона от 2ри клас

40

Анонимен

преди 6 години

Ако имаш много пари си -Хриси,ако си със 600лв.заплата си -*** дебела

39

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ДА ВЪРВИ В ТУРЦИЯ КАТО ЛЮСИ ДА СИ НАПРАВИ ОПЕРАЦИЯ ДА ОТСЛАБНЕ ПА ТОГАВА ДА ИСКА СВЯСТНО МОМИЧЕ ЗА СЕМЕЙСТВО. СЪС СИГУРНОСТ ИМА ОГЛЕДАЛО У ДОМА СИ. ЩО НЕ СЕ ПОГЛЕДНЕ НА КАКВО ГО ПРИЛИЧА И СЕ СЪРДИ, ЧЕ САМО ЧАЛГАДЖИЙКИ МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ И ТО ЗА ПАРИ. ЕСТЕСТВЕНО КАК ИНАЧЕ НЕ ГИ Е ПЛЕНИЛ С КРАСОТА.

fallback