fallback

Националът по футбол и гадже на Николета Лозанова - Николай Михайлов, отдавна е пристрастен към туша. Затова не е кой знае каква изненада да видим Ники в любимото му студио за татуировки.

Футболистът публикува снимка в Instagram от поредната процедура за "разкрасяване", на която е подложил тялото си, съобщава спортният сайт Gol.bg. Негови фенове коментират, че ако Ники продължава така, скоро няма да остане бяло петно по краката, ръцете и тялото му.

Михайлов е сантиментален. Всяка една негова татуировка е свързана с определени спомени - любими места, любими хора и мигове. А каква е новата, можем само да гадаем.

Както е известно, Михайлов е без отбор, след като Мерсин изпадна в трета дивизия на Турция. Въпреки това Ники беше извикан в националния отбор и ще излезе титуляр в предстоящата световна квалификация с Беларус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

vlady

преди 6 години

Голямата Перука е нула като ръководител, но поне беше добър вратар. Синът е посредствен дори като вратар.

12

420

преди 6 години

хи-хи-хи, малката перука :)

11

366

преди 6 години

До Анонимен 9: Колега, ако обичаш, съобразявай се малко - отбора на Крива бара е сериозен и не се занимава с подобни ООтрепки!! Освен това, за коя Крива бара става въпрос - Монтанската на р. Лом, или Врачанска до Козлодуй??

fallback