Снимка: Facebook
fallback

Цвети Стоянова, която оцеля след опит за самоубийство, се опитва да забрави периода си на гимнастичка.

"Може да звучи странно, но това не беше един от най-щастливите периоди в живота ми. Никога не съм била влюбена в художествената гимнастика. Винаги съм го правила в памет на майка ми, която като дете е мечтаела да стане гимнастичка. Прекалено неамбициозен човек съм", заяви Цвети в предаването "Папараци".

Тя е категорична, че залата не ѝ липсва и сама не знае дали всичките лишения досега са си стрували.

Стоянова потвърди, че е в хладни отношения със съотборничката си Цветелина Найденова.

"Не знам къде се пропука нашето приятелство. Не ѝ се сърдя за нищо. Даже съм ѝ благодарна, че тя ми даде важен урок в живота. Както и много други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми момент. Те ми показаха, че никога не са били с мен", смята Цвети.

Вижте още за Цвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 6 години

Аман от лелки, дето дежурно си седят с кърпичка в ръка и чакат поредната сълзлива история, по която да възклицат или тюхкат. Същите, дето са от турски на индийски сериал, а в почивките фърлят по некое бонче през терасата да "ловят престъпници". Иначе най-голямата милостиня дето са оставяли е някоя и друга стотинка за БЧК или на църквата за някой празник. Иначе умират показно да поплакват и да се оплакват кат въпросната кифла.

35

Ani

преди 6 години

Bulgarite sa edni zlobari, zavistlivi neudachnizi, nikoga nyama da se zaradvat ako se sluchi neshto xubavo, no sa na purva liniya za nesplukite na drugite... anonimni komentatorcheta....vie ste edni Loshi hora!!

34

Бг сган

преди 6 години

Ама що за хора "не харесват "коментар от сорта на "да е жива и здрава " и такива неща....по щастливи ли бихте били ако момичето не бе оцеляло???? С какво това би ви подобрило жалкото съществувание!?майка ви и долно племе злобно е за тва ше *** в собствената си злоботия...***

fallback