Снимка: Facebook
fallback

Фолкпевците Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго признаха, че не бързат да се венчаят, тъй като се страхуват, че брачният живот би убил магията между тях.

Двамата са заедно от около две години, а ако все пак се решат на голямата крачка, изпълнителката вече е инструктирала любимия си да й предложи в романтичен Лондон.

Oще по темата

"Харесах в нея това, че е много земен човек. Не се надува, като повечето фолк певици. Винаги се слива с хората - точно затова те я обожават ", така бившият охранител описа първите си впечатления за Маринова пред Нова тв.

И двамата са категорични, че не биха и не са си изневерявали, тъй като любовта помежду им е прекалено силна.

Междувременно Гринго работи върху първия си албум, след като сключи договор с Diapason Records в началото на годината.

"Той става все по-известен. Което много ме радва . Вече забелязвам, че има доста фенки, които искат да се снимат с него, харесват го. Обаче аз съм го стегнала яко", отсече Софка.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Яко

преди 6 години

Браво, браво! Какви звезди греят в БГ, какви чудеса се случват. А народът нехае! А пък чуду на чудесата, а пък в Биг Брадър какви звезди! Е, това трябва да се учи и в училищата, няма как да оставим младите ненаучени! Много е важно да си фолк певица! Много е вжно да си плеймейтка! Браво БГ, какви кадри, какъв успех! А тези умните, образованите, тези които бягат от БГ, заради тези тъпотии не са важни! Важно е СОФИТО и ГРИНГО!

9

Krom

преди 6 години

Тасунка Витко и Гойко Митич? Тоя *** - "славеят" само с пра-дядо си не се нае..а. Индийска "традиция". Голема новина. За всички на които им е тежко на стомаха. Тея двамата горе на човеци не мязат бе, пишещи братя.

8

Анонимен

преди 6 години

направете си отделен раздел за индийските сериали и там пускайте подобни статии

fallback