Снимка: сп. Billboard
fallback

Последните няколко години Майли Сайръс пропагандираше упорито употребата на марихуана с десетки селфита, видеа, концертни изяви и дрехи, чиито мотиви изобразяваха тревистото растение.

Откакто се събра отново с бившия си любим Лиъм Хемсуърт през 2016 обаче, младата звезда постепенно промени имиджа си и житейската си парти философия. През последните месеци тя дори изчезна от медийното пространство и едва сега се завръща на корицата на сп. Billboard с нов имидж и чисто от наркотици тяло.

"Това е направо лудост, но не съм пушила трева от 3 седмици. Това е най-дългият период от време, в който съм изкарала без марихуана“, споделя пред медията Сайръс.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Петърчо

преди 6 години

Малиии *** то много бре! Цели три седмици не пушила трева горката?! Мен по-скоро ми прилича на оплакване. *** едва ли е от липсата на пари. Вече започвам да виждам ползата от това да си го преместиш от единия крачол в другия като видиш подобна новина. Само съжалявам дамите че нямат какво да си преместят. :D Почесването на ... не се брои! :D

19

Анонимен

преди 6 години

Добре че е МайлиТУ че мама и тати да изкарват някой долар ! Старият Сайръс се говори че правил някой работи с щерка си и за тва е такава изтрещела .Ама то в Холивуд или си сциантолог или кабалист но най важното да си сатанист . А тази е

18

Snorky

преди 6 години

Минала е на бяло.

fallback