Снимка: сп. Love Style
fallback

Тв водещата Мария Силвестър призна за първи път, че има нов мъж до себе си след раздялата с певеца и актьор Силвестър Силвестров, който е баща на сина ѝ Давид.

"Имам си приятел и съм влюбена. Но няма да кажа нищо повече. Решила съм вече да пазя личния си свят в тайна. Със Силвестър вече всичко е наред между нас. Да, тежка ни беше раздялата, но мина време и успяхме да нормализираме общуването в името на това детето да е ОК. При мен водещото е как се чувства Давид и съответно съм подавала ръка в името на това синът ни да е щастлив и психично здрав", споделя Мария пред сп. Love Style.

Тя не крие, че като всяко дете и нейният син тежко преживял раздялата на родителите си. Тв водещата дори го водела на психолог, за да преодолее по-лесно случилото се. В момента Давид е приел нещата нормално и прекарва еднакво време и с майка си, и с баща си.

Силвестър е щастлива, защото отскоро се сдобила с нов дом и до месец би трябвало да се пренесе в него с Давид. Намира се в затворен комплекс и има огромен двор, в който синът ѝ ще играе на воля.

"Предстои ми ремонт. За разлика отпреди, сега разбирам добре точно какво трябва да се направи и откъде да си купя материалите. Мога всичко да правя вкъщи. Стените ги боядисвам насън, слагам контакти, сменям крушки, правя страхотни неща и с маламашката... Момчетата в предаването ме научиха на доста работи и вече съм спец в ремонтите", с усмивка казва Мария Силвестър.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Давид е еврейско име,защо така е кръстила детето?

23

65

преди 6 години

А защо ние трябва да знаем за това?

22

Анонимен

преди 6 години

Кой се интересува от тази кифла???

fallback