Снимка: Костадин Кръстев-Коко/Facebook
fallback

След драмите в личния й живот, любопитните новини около Мария продължават. Фолкпевицата преговаря да влезе в новия сезон на VIP Brother, който ще стартира през есента, твърди "България днес". Според слуховете, миньнчето ще се навие да влезе в Къщата, ако продуцентите й преведат в сметка 160 хиляди лева.

Oще по темата

Интересът към изпълнителката е провокиран от промените в личния й живот. Както е известно, тя се раздели със съпруга си Християн Гущеров и бе премахната от длъжностите във всички фирми на богатата фамилия.

Естествено, очакванията на продуцентите са тя да разкрие драматичните моменти в брачния си живот с Гущеров, който продължи по-малко от две години.

Сумата от 160 000 лева със сигурност ще бъде сериозно обсъждана, още повече, че тя ще бъде рекордна за шоуто.

Сред големите страхове на певицата са как ще изглежда без грим пред камерите и дали ще е способна дълго време да живее с хора, делейки една спалня с тях. Луксозният живот на Мария през последните години рязко ще контрастира на бъдещите изпитания и лишения в къщата на Големия брат.

Все пак не е тайна, че всяка звезда сама договаря условията за участието си и често има привилегии, които остават скрити за зрителите.

Иначе предварителните прогнози са, че Къщата ще бъде превзета от плеймейтки, които се явиха на последното издание на еротичния конкурс. Организаторите дори анонсираха, че това ще е една от наградите.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Калоян

преди 7 години

Ура за проститутките ..... Браво на медиите....29687

18

Анонимен

преди 7 години

ама отварачката ВИП ли е ?

17

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте смс да напуската, за да могат да ги платят тепя хонорари. Бива ***, ама 160 хиляди на някаква набедена за певица *** ***...

fallback