Снимка: Facebook
fallback

Бизнесдамата Дарина Павлова се забавлява и открива очарованието на Индия. Тя е в страната още от великденските празници, а досега вдовицата на Илия Павлов посети голяма част от забележителностите там.

Павлова споделя част от своите преживявания в социалните мрежи, които контрастират с партитата в Холивуд, от които често пуска кадри. Тя е удивена от факта, че индийците са щастливи хора, независимо дали са богати или бедни.

Дарина зарадва своите приятели и последователи със снимка, на която е облечена в традиционно индийско сари от Удайпур. Тя се похвали и със снимки от Тадж Махал.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

....

преди 7 години

И никой не се усъмни, когато рускинята уби сестрата на Павлов заедно със сина й( в САЩ)...Току-що омъжила се, мъжът и не можеше да има претенции за наследство: и така- всичко остана за Дарина и децата й.Иначе трябваше да дели.Но има възмездие; ония, които си разпределиха нашите пари( на държавата) след 1990 снайперистите един по един ги улучиха... И други неща...Сега ще започнат и хибридните си помощници...

17

Анонимен

преди 7 години

Дъртата чанта с нови дръжки харчи кървави народни пари! Господ ще я прибере директно в рая. Такива като нея там ги прибира.

16

Анонимен

преди 7 години

Ходи си нашата стрина нагоре, надолу с нашите пари. А на вас драскачи ви дреме. Възхвалявайте Цацата и плюйте Васил Иванов и "Да България".

fallback