Камелия никога не е крила годините и с гордост носи своите 46. Пищната блондинка продължава да впечатлява не само своите почитатели с визията си, а на женствеността и сексапила й могат да завиждат много от по-младите й колежки. Всъщност не само колежки.

На какво се дължи това, на ген или стриктно спазване на режим?

"И двете. Всеки един от нас идва на Земята със свой генетичен код. Оттам нататък, като пораснем и станем разумни същества, можем да се погрижим за тялото си. За мен тази отговорност да храня тялото си правилно и да живея правилно не е нито фиксидея, нито е продиктувана от страх да не се разболея или да не умра.Трябва да си информиран - коя вода е структурирана, коя храна е алкална, да даваш на тялото си чист въздух, слънце и спорт. Когато живееш по този начин, тогава трябва да се научиш и как да се себеизразяваш. Това е особено важно. При много хора, дори да се хранят правилно и да спортуват, това себеизразяване липсва и то запушва всичко останало", казва тя в интервю за сп. Story.

Камелия изглежда философски настроена и по отношение на най-големия страх на всяка красива жена - старостта.

"Не мога да се страхувам от нещо, което е част от мен. В момента, в който съм се родила, аз вървя по този път. Била съм и на 18 години, и на 26, и на 36... Ако съм се страхувала от старостта, тези години просто ще са преминали, без да ги изживея. Кожата, зъбите, косата ми няма как да са като на 20-годишно момиче, нещата се променят. Ако жената може малко да забави този процес - да си сложи фасети, екстеншъни, да прави процедури за лицето, да спортува, да се храни правилно, тогава не е чак толкова плашещо. Аз вървя ръка за ръка със старостта, живея комфортно с нея. Знаеш ли кога човек остарява наистина? Когато спре да се развива. А това може да стане и на 30 години", категорична е тя.

Певицата не съжалява и за своите решения по отношение на кариерата. Вече две години се продуцира сама и твърди, че този избор не е емоционален, не е направен напук, а е осъзнато решение. И признава, че и под шапката на "Пайнер", и сега, печели доатъчно и се чувства добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase