Снимка: Facebook
fallback

Младите изпълнители Надя и Иван Тишев са на път да станат и младо семейство. Двамата вече са сгодени, а за новия им семеен статус, естествено, става ясно от социалните мрежи.

Те са една от най-здраво стъпилите двойки в родния шоубизнес. 

Надя и Иван Тишев се запознават по време на Българската Коледа през 2012 година. Тогава тя е вокалистка на Deep Zone, а той жъне успехи в сериала "Революция Z". Иван излизал от 3-годишна връзка и не бил много сигурен какво ще се получи.

"Бях много объркан. Не знаех какво искам. Беше ме страх, защото не ми изглеждаше сериозна. Мислех, че само иска да си играе с мен, а дотогава бях много доверчив и наивен", откровен е по това време музикантът.

Мнозина прогнозираха, че отношенията им ще приключат бързо, още повече, че Надя е кака с 5 години на Тишев. Напук на прогнозите обаче двамата дори уверено крачат към олтара, а досега не са дали признаци, че имат някакви сериозни проблеми във връзката си. Именно Иван е до Надя и когато тя напуска Deep Zone.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Сандо

преди 7 години

световно ама като пиша световно имам предвид светно ... световно напълно неизвестни

12

Хаха

преди 7 години

"Те са една от най-здраво стъпилите двойки в родния шоубизнес"В смисъл?

11

Top News Co.

преди 7 години

Столичанинът Георги и пловдивчанката Юлия извършили полов акт през уикенда! Усилено се говори в социалните мрежи, че щели да повторят идния уикенд!

fallback