Снимка: Архив, Reuters
fallback

Британската екранна легенда сър Майкъл Кейн няма роля, която да му се е опряла, но сега мечтае да изиграе остарелия Джеймс Бонд, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

84-годишният актьор е на мнение, че в дългата си кариера се е превъплътил в какви ли не образи, за което, разбира се, не съжалява. Но той даде да се разбере, че няма да бъде излишно да се подскаже на продуцентката на шпионската сага за агент 007 Барбара Броколи, че той е първият кандидат за пресъздаването на екран на застаряващия Бонд.

Предвид че и други актьори могат да поискат ролята, като Роджър Мур и Шон Конъри, Кейн изтъкна - "Те са по-стари от мен и няма да се справят толкова добре!".

Майкъл Кейн нямал проблем с паметта и не забравял репликите си. Само че с годините му било необходимо повече време, за да ги запамети безотказно. Той нямал никакво намерение да сложи край на актьорската си кариера, предвид възрастта. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

За колегата фен на Борн...да не забравяме и великата музика на Джон Пауъл ...

5

Анонимен

преди 7 години

до 4Така искам да ми говориш, защото сюжета на Борн е с класа над Бонд...и тук вече не опираме до актьори. Понял? Ако си чел пък ромнаните на Робърт Лъдлъм съвсем ще се спечеш и ще разбереш какви простотии пишеш.

4

Анонимен

преди 7 години

Бонд е слаб спрямо Борн колкото Борн е слаб спрямо мисията невъзможна ;) Повече фантасмагории не прави нещата по-добри...Не че съм особено голям фен, но Бонд има от над 60 години. Борн-а е от вчера до утре и до там. Сори много, явно имаш интимни сърбежи към Деймън, но място за сравнение между двата франчайза няма.А Мат Деймън си е смешен като Мат Деймън, не опира до роля а до това какъв е тоя самия.

fallback