Снимка: Getty Images
fallback

Дукесата на Кембридж се появи сама на годишната Гала в Националната Портретна Галерия в Лондон.

Кейт Мидълтън се появи без своя съпруг Уилям на гала вечерята, като отново демонстрира безупречен стил – дълга дантелена рокля в нюанси на зеленото.

В този си вид бъдещата наследница на кралица Елизабет Втора се превърна в звезда на вечерта.

Според официалните сведения, Принц Уилям е останал у дома с двете им деца – принц Джордж и принцеса Шарлот.
Липсата на наследника на английската корона отново засили слуховете за проблеми в отношенията на кралското семейство след зимната ваканция, която принц Уилям прекара във Verbier.

Нека припомним, че по време на ски ваканцията си, принц Уилям, в отсъствието на своята законна половинка, се отдаде на бурни танци и забавления, с което си навлече недоволството на Кейт.

Според Vanity Fair, херцогинята на Кембридж не е останала доволна от поведението на своя любим. Информация за бурните танци на Уилям и обеди в компанията на моделки се появиха на първа страница на швейцарските вестници, а онлайн медиите го нарекоха “танцуващия баща“.

Принц Уилям не се появи на церемонията на Британското общество в Уестминстърското абатство - един от най-важните дати в календара на кралицата.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Ааааа

преди 7 години

Големи разбирачи коментират тук. Що не си гледате личния живот, а си пъхате носа и коментирате неща които не ви засягат. Тази златотърсачка обърна света докато се докопа до престолонаследника, преследваше го докато го омотае , сега ще се оплаква. В нета има нейни снимки полугола да се опитва да го съблазнява, сега реве. Тя е една обикновена английска крава, ако не са всичките диети , козметични процедури и скъпи дрехи на гърба и.

10

Анонимен

преди 7 години

красива жена, да се развежда, изпотребвали са и някакви плешиви сноби с маниери

9

Анонимен

преди 7 години

можем само да я посъветваме да избягва тунелите

fallback