Снимка: Pinterest
fallback

54-годишният Том Круз се е огледал по младо гадже. Актьорът е хлътнал по 28-годишната Ванеса Кирби, с която играят заедно в "Мисията невъзможна 6".

Круз обаче смята, че мисията е възможна не само под чаршафите, но смята да я заведе дори и до олтара, пишат медиите в Щатите. Ако желанието му се сбъдне, Ванеса ще стане четвъртата поред г-жа Круз.

Явно Том е хвърлил стръвта далеч по-рано, защото именно той е виновникът тя да попадне в каста на "Мисията невъзможна 6".

"Той е направо смаян от чара и енергията ѝ. Дори иска тя да бъде следващата г-жа Том Круз", казват близки до новата холивудска двойка.

Официално Том не е имал връзка от развода си с Кейти Холмс през 2012 година, но видимо 26 години по-младата Кирби е успяла да го впечатли.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до 9

преди 7 години

Добре че само тази млада холивудска актриса е така. Другите изобщо не правят така. За роли ходят само по кастинги и не спят с никой режисьор или промоутър.

11

до 12

преди 7 години

И тиганът е малак ама голяма дръжка вади.Иначе Том Круз е един от най-добрите актьори на еврейското свърталище Холивуд.Доказал го е поне в 25 филма, не е само Топ Гън.

10

/./

преди 7 години

В парата е истината, вярвайте ми. Ако беше некой клошар, никоя нямаше да го погледне. Парата, парата бате...

fallback