Снимка: Георги Малев/Instagram
fallback

Фолкпевицата Мария пусна в социалните мрежи кадър, който разгорещи нейните почитатели и противници.

Тя позира за фотосесия, като визията е направена за рекламен спот за предстоящото издание на Sofia Fashion Week, твърди Хот арена.

Тя показва доста плът, пременена в тоалет, известен като „градска пижама“.

Коментарите под кадъра варират от „Супер секси!“ до традиционните в такива случаи нападки какъв пример дава на детето си и каква майка е.

Иначе Мария ще вземе участие в последната вечер на Седмицата на модата, когато ще представи за първи път новата си песен „Болна тема си за мен“ със специално шоу.

Преди няколко седмици Мария заяви в Интервю, че обича да провокира феновете си с дозирана еротика през два-три месеца. Но поне според отзивите невинаги й се получава.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 7 години

Тя ако се е разголила на снимката, незнам за другите какво да кажем там ни-лота и т.н. Мария поне има стил преди всичко. А и никой не кара децата да гледат такива снимки ;)

43

Анонимен

преди 7 години

E kak taka folk pevica da se razgoli?Bre,bre, otkrihte toplata voda-bravo,naistina novina!!!

42

Анна

преди 7 години

Абе оставете жената на мира!!!Аз лично не харесвам ИЗОБЩО чалга и съм забранила вкъщи да се слуша...*** ко ми дреме как се била снимала!Животът си е неин, да си живее както иска.Жената с това изкарва пари и няма нищо лошо.Който иска гледа,който иска не гледа.

fallback