Меган не е добре дошла на сватбата на Пипа. Снимка: Instagram
fallback

Пипа Мидълтън се надява да убеди принц Хари да не води изгората си актрисата Меган Маркъл на сватбата ѝ с Джеймс Матюс през май. Причината е, че тя ревнувала от вниманието, което звездата от "Костюмари" получава и не искала да бъде засенчена от нея във важния ден, пише Mail on Sunday.

Пипа забелязала как Меган се превърнала в звездата на сватбата на Том Инскип в Ямайка, преди седмица и била категорична, че няма да позволи подобно нещо на своята.

"Тя видя как всички очи бяха насочени към Меган, а не към булката Лара. Ситуацията беше стресираща и за Хари. Пипа и майка ѝ Каръл се чудят дали сватбата ѝ няма да причини излишен хаос", разкри приятелка пред медията.

Близки до младата Мидълтън издадоха, че тя ще наложи "политиката на пръстена". Приятели и приятелки ще могат да доведат своята половинка, само ако са сгодени или омъжени, което автоматично изключва присъствието на Маркъл.

Пипа и Джеймс ще се венчаят в малка църква в Беркшир, а след това празненството ще продължи в имението на семейството на булката.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли какво означава пипа на гръцки?

10

хи-хи-хи

преди 7 години

Сериозен проблем.А на сватбата на Бойка и Местан баба Цеца ще ходи ли? Да не засенчи шаферките-манекенки Лиляна ,Теменужка ,Ивелина и другите от кокошарника-кабинет "Тиква-2".

9

карина

преди 7 години

Както и да пипа Пипа , ако Меган е красавица ще я засенчва и без да е на сватбата.

fallback