Снимка: архив, splashnews.com
fallback

Въпреки че се охладиха отношенията между Сандра Бълок и приятеля й Брайън Рандъл, фотографи успяха да ги уловят заедно да се разхождат в Лос Анджелис.

От известно време в медиите се носеше слух, че двамата са пред раздяла. Представители на звездата отбелязаха, че тя вече  не е толкова влюбена в партньора си, тъй като е узнала повече за миналото му, което било свързано и с алкохолните му навици.

"Всичките ѝ приятели постоянно ѝ повтарят, че няма причина да бърза с венчавката, особено сега, след като излязоха някои неща от миналото на Брайън. Санди вече си отвори широко очите и не е заслепена от любов както преди.

Тя определено ще спре всички планове и подготовка за сватбата, докато се убеди, че Брайън е човекът, с когото иска да прекара остатъка от живота си", сподели източник пред RadarOnline.

Вижте още за Сандра Бълок в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Психолог

преди 7 години

В повечето българи по някакъв начин се е загнездила мисълта след че след 40-тата си годишнина хората вече за нищо не стават и всичко след тази възраст "е късно" да се прави. Да но това не е така по света.

6

Аз

преди 7 години

Напълно ме видиотихте - в заглавието пише, че стяга тиха сватба, а в пояснението - че определено ще спре всички планове и подготовка за сватбата, докато.....четете ли си нещата предварително, или дай да пуснем нещо, да има с какво да се запълни страницата.

5

Анонимен

преди 7 години

ОТЖИВЕЛИЦА !!!

fallback