Снимка: Reuters
fallback

Една от най-известните двойки в света – Кейт Мидълтън и принц Уилям, не се държат за ръце, а това породи много въпроси сред почитателите им.

Според експерти, това тяхно поведение не е свързано с предполагаеми проблеми в отношенията им – ясно е, че те много се обичат. Специалист по езика на тялото разказва пред Us Weekly, че Кейт и Уилям правят това, защото етикетът ги задължава и взимат пример от кралица Елизабет.

"Кралицата и нейният мъж много рядко се държат за ръка на публично място и това влияе на останалите членове на семейството. Абсолютно ясно е, че Уилям и Кейт са си емоционално близки, но те не изпитват необходимост да доказват любовта си на официални мероприятия. Те са силна и независима двойка и не е нужно това да бъде видяно от целия свят", обяснил експертът.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

A taka sega ne6to za Kim daite.

8

Анонимен

преди 7 години

двама ,ако се обичат се държат за ръце,другото са оправдания.с моя се държахме в началото,след време почна да си слага ръката на рамото ми,сега ме хваща под ръка,на мен не ми пука,нито ме обича,нито го обичам.това е истината..щом нямат нужда от близост-работата е заминала!

7

Анонимен

преди 7 години

Защото са АРИСТОКРАТИ!! А за истинските аристократи е характерно дискретното и скромно поведение, важно е благородството и великодушието, което е отличителна черта на британското кралско семейство.

fallback