Снимка: Instagram
fallback

Слуховете за силно разклатения брак на Ким Кардашян и Кание Уест все повече се засилват. Повод за поредните драми и скандали помежду им този път е имението им в Хидън Хилс, което е на стойност 20 млн. долара.

"Ким не се чувства в безопасност на новото място, защото то е огромно. Освен това смятам, че ще им струва голямо състояние за охраната му", разкри източник пред RadarOnline.com

Майката на тригодишната Норт и едногодишния Сейнт Уест все още изживява шока от обира, на който стана жертва на 3 октомври в Париж.

Тогава бандити отмъкнаха бижута на стойност 10 млн. долара и опряха пистолет в главата на звездата. Кардашян се скри от публичното пространство и едва наскоро се завърна с "нова визия" в социалната мрежа и под прожекторите.

И все пак страхът от случилото се продължавал да трови душата ѝ и да създава проблеми между нея и съпруга ѝ.

Вижте още за Ким и Кание в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

При наличието на 20 милиона за имение, не останаха и някой друг долар да си купи свястна дрешка, ами ходи като магистралка?

3

Българинъ

преди 7 години

"Имение за $20 млн. скара Ким и Кание"И КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА НАС, Н О Р М А Л Н И Т Е ХОРА"???

2

Анонимен

преди 7 години

Кание не трябва да се налага така над Ким, защото тя е епитом за всички човешки добродетели, и той би трябвало да го разбира прекрасно. Обичаме те, Ким!

fallback