Снимка: архив, Reuters
fallback

Ози Озбърн, фронтменът на митичната група "Black Sabbath", отрече да е полов маниак и че бил пристрастен към секса - проблемите, които имал наскоро, вече били преодолени, пише Контактмюзик.

Музикантът, който осъществява последното турне с бандата си, сподели искрени мисли за любовната си афера с фризьорка миналата година. Той не кръшнал на съпругата си Шарън защото бил роб на секса, а защото се чувствал самотен.

По време на събитията Озбърн сам се бе определил като полов маниак след скандала с жена му, припомня БТА.

"Аз съм член на банда, край която винаги са кръжали момичета за секс. На мен ми се случи неотдавна да ме уловят в крачка. С всеки може да се случи. Но все пак не мисля, че при мен има пристрастяване към секса!".

По неговите признания Ози решил да кръшне, тъй като съпругата му непрекъснато била претоварена с работа. "Когато тя се завърне от "Х-Фактор" и поиска да си легне в леглото уморена, аз какво би трябвало да правя? Да я чакам с отворени обятия ли? Затова мъжете правят глупави неща, когато останат насаме!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

от мен

преди 7 години

До ИринаМлъкни мааа

16

йовчо

преди 7 години

От кога 70 годишни взеха да пеят поп-фолк. И то чужденец. Що не си седи у чужнината, ами ша са мери с АЗИС, ПРЕСЛАВА, ФИКИ и други светила на поп-фолка!!!! Мани го тоз дъртак.

15

Бо

преди 7 години

Ами заработва извънредно, като повечето, разликата е тази, че него го изтипосват в медиите.

fallback