Снимка: "Визаж“
fallback

Ирена Милянкова позира с най-голямата си дъщеря Мелани Роуз в новия календар на модна агенция "Визаж“, който е посветен на любовта.

От снимката на красавицата и нейната първородна наследница се вижда, че малката е наследила хубостта на майка си, която я роди още преди да навърши пълнолетие, а освен това явно тръгва и по нейните стъпки в модната индустрия.

За тийнейджърката, която прилича на сестра на майка си, се знае, че е ученичка в Италианския лицей в София.

Тя е първото дете на Ирена от брака ѝ със скандалния бизнесмен Росен Чолов-Чолата, от когото Милянкова има общо четири деца.

Вижте още за Ирена Милянкова в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми Ирена. Дъщеря й - не. Ако това е снимка за календар - фотографът да си ходи. Толкова изкуствени пози - двете застанали една до друга, като на партийно събрание. Можеше да ги раздвижи, да направи една наистина красива фотография.

17

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Ирена е красавица, много фина и с хубава фигура. За съжаление от рано е попаднала в кофти среда. Според мен именно на "работата" и като модел се дължи това меланхолично излъчване, което има в погледа и в цялата и визия. Дано си е взела поука и да държи децата си далеч от "модните" агенции и "скандалните" бизнесмени.

16

Емил

преди 7 години

Мелани Роуз WTF .Няма българи вече.Българщината умря.След 50 години тази територия,ще е Турска,Сръбска,Гръцка или Ромска.И ви го ,,казвам'',като български турчин с българско име все ощеКрай.The End.Kонец.

fallback