Том Ханкс също се вози в метрото; Снимка: time.com
fallback

Едва ли очаквате, че холивудски звезди от ранга на Майкъл Дъглас, Джесика Алба, Наоми Уотс, Кейти Холмс, Брадли Купър и Сара Джесика Паркър се возят най-редовно в метрото в Ню Йорк, но е факт че те го правят.

Тези знаменитости имат възможност да се обзаведат с личен шофьор и куп скъпи автомобили, но въпреки това те предпочитат да се пъхнат в подлеза, да се смесят с тълпата и да вземат удобния и бърз градски транспорт, като подобно на другите пътници, или слушат музика, или си четат книга или просто си мислят нещо, докато се возят.

Със сигурност нюйоркското метро е място, където човек би могъл да се натъкне на известна личност, въпреки че повечето от тези актьори гледат да се скрият зад шапки и слънчеви очила.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои холивудски звезди най-редовно се возят на метрото в Ню Йорк Сити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

еФтин пиарец

14

Анонимен

преди 7 години

Изключително съм щастлив, че за последните 8 години в София, само веднъж беше неизбежно и се возих с метрото. На автобусите, трамваите и тролеите вече нито им знам номерата, нито маршрута. Надявям се никога да не трябва да се качвам отново на такава cмpaд!

13

Циганин

преди 7 години

Аз срещнах веднъж в метрото един мъж който много приличаше на Ричърд Гир ,а вечерта прочетох ,че Ричард Гир е пристигнал при нас ..... .

fallback