Снимка: БТА
fallback

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че си мислела за "взривяване на Белия дом", заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс.

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

"Аз не съм човек на насилието", каза певицата в Instagram. "Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата - единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам", заяви тя, цитирана от БТА.

Неприличните й думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В YouTube, където беше качена речта й, някои потребители нарекоха Мадона "зла".

Oще по темата

Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в Twitter поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

E

преди 7 години

Айде айде, големите "демократи", дето не искат да признаят демократично избрания си президент ! Дразни ги, че той е по-земен и директен, а не префърцунен лъжец, който да им прави мили очи, за да им се хареса !

22

Анонимен

преди 7 години

Madona ostarja ima mladi koito haresvat tram

21

Анонимен

преди 7 години

А, това обяснява една новина от вчера - фейсбук баннал прякото предаване на RT - май са рязали наред, а само руснаците са се оплакали.И после - имало свобода на словото в щатите - ХА-ХА-ХА!Като в стария виц - аз ако извикам на чевения площад "Долу Пейгън" не само нищо няма да ми направят, ами и ще ме наградят! Ама иначе са "демокрация номер 1"....

fallback