Снимка: Getty Images
fallback

Освен в Холивуд, и в света на телевизията е пълно с актьорски двойки, които са открили любовта на снимачната площадка на общото си шоу.

За съжаление почти няма такива, които да са останали заедно и в реалния живот. Дори се смята, че над връзките, започнати на малкия екран, тегне проклятие.

Помните как Нина Добрев и Иън Сомърхолдър разочароваха феновете си след като се разделиха в живота, а трябваше да продължават да се правят на влюбени в сериала „Дневниците на вампира“.

Същото може да се каже и за Рейчъл Билсън и Адам Броуди, за Блейк Лайвли и Пен Баджли, за Ванеса Хъджънс и Зак Ефрон.

Ванеса и Зак (на снимката) бяха златната двойка на Дисни. Те се срещнаха по време на снимките на първия сезон на шоуто „High School Musical“ през 2005 г. и бяха заедно до края на сериала през декември 2010 г.

В момента, в който шоуто спря да се снима, Ефрон и Хъджинс поеха по различни пътища в живота.

Вижте снимките на любимите тв двойки, чиято любов не оцеля в реалния живот галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Препоръчвам ви да слушате песните на талантливият Певец Камило Бланес в ЮтубБлагодаря ви

13

Анонимен

преди 7 години

Ако искате гледайте Теленовелата Трите Лица на Ана Всеки следобед от 13 и 30 до 14 и 30 по Диема фемили Събота и неделя не даватПовторения всяка сутрин от 9 и 20 9 и 30 до 10 и 20 и 30 по Диема ФемилиСъбота и неделя не се Излъчва

12

Анонимен

преди 7 години

Соледат икономката която работи в Имението на Кайетана Соледат има Дъщеря ВероникаСоледат и Бащата на Артуро Флавио Самуел и Алма са имали врьзкаВероника е полусестра на Артуро Флавио Самуел и АлмаВероника е близначката на АлмаСоледат е била принудена да даде Вероника на Една ЖенаВероника нищо не знае

fallback