Снимка: архив, БТА
fallback

Барбра Стрейзанд каза в интервю за телевизия Ем Ес Ен Би Си, че е напълно съгласна с критиките на Мерил Стрийп срещу Доналд Тръмп и нарече действията му: "Толкова под достойнството на президентската институция, да не говорим за почтен човек", съобщи Асошиейтед прес.

Oще по темата

Певицата каза на водещия Крис Матюс, че Тръмп "се чувства задължен да обижда и отговаря рязко на всички, които не са съгласни с него, а това е доста срамно". Според нея той по-скоро трябва да дава брифинги, а не да "пуска глупости в Тwitter".

Мерил Стрийп използва речта си, след като получи отличието за цялостни постижения на церемонията за наградите "Златен глобус", за да критикува Доналд Тръмп заради подигравките му към репортер с инвалидност, припомня БТА.

Доналд Тръмп отрече да го е правил и нарече Мерил Стрийп "надценена". Актьорът Джордж Клуни също защити Стрийп.

Актьорът обясни, че не е гласувал за новия президент и не смята, че той е правилният избор за държавен глава на САЩ.

Клуни подкрепи Мерил Стрийп, която в речта си на церемонията за наградите "Златен глобус"отправи остри критики срещу Тръмп, без да спомене нито веднъж името му. "Винаги ще подкрепям правото й да изразява мнението си", каза Клуни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Обикновен човек

преди 7 години

Комплексарски, гадни, непочтени, неграмотни, просташки... такива са болшинството то коментарите ви. Евала на двете актриси и на тези, които са ги подкрепили. Добре е всички да се замислят върху думите им, а не да търсят някакви обиди спрямо някого от тяхна страна.

44

аууууу

преди 7 години

Двете най-грозни холивудски фусти.

43

рускиня

преди 7 години

До РазПутин. За крим ли се загрижил? Ами Русия действа точно ,както запада с косово. Само следваме вашите стандарти и методи

fallback