Снимка: Instagram
fallback

Плеймейтката Златка Райкова, известна като Русата Златка, е запълнила пазвата с допълнителни кубици силикон. Тя е уголемила бюста си с две операции в рамките на месец, като кубиците са достигнали 900, пише "България Днес".

Премиерата на новата гръд е била на рождения ден на колежката ѝ Светлана Василева в края на миналата година.
"Не мисля да спирам дотук, ще продължа с уголемяването. Искам ги още по-големи", заявила блондинката.

На партито Златка била сама и това за пореден път провокира въпроси дали има приятел, или се наслаждава на свободата си. Последният официален мъж в живота й е ММА боецът Георги Валентинов. От дълго време двамата не са се появявали заедно на официално събитие и затова се зародиха слухове, че връзката им може да е приключила.

Вижте още за Златка в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 7 години

Като цяло нейната външност е изцяло подходяща само за балканските нрави и вкусове, но че има завист и се точат лиги е вярно. Друг е въпроса защо с езанимаваме с амо с долни страсти, а няма и няма нищо градивно, а което е било такова знаете че не е успяло на тази геграфска ширина

23

do 25

преди 7 години

Ми тя тая не е недостъпна за мъжете, има си тарифа, който я иска - да плаща и получава стоката. Лозанова и тя е същата като тая, ама разлика немат (само дето едното е русо, а другото черно), обаче имА по - голем късмет - ожени за себе си един п.рост, но богат футболист, сега ляга под един корпулентен и се прави, че работи в някакво предаване, някак си има развитие. Докато Златето си остана някак си сиротно и така и ще си бъде и занапред.

22

Анонимен

преди 7 години

На снимката не е ли Лозанов? По калъп ги правят :)

fallback