fallback

След дългогодишната си връзка с бизнесмен, която премина в открита война, Елен Колева откри любовта. За последно тя излизаше с писателя Калин Терзийски, но и там нещата не се получиха. Терзийски пък се обърна към чашката след злополучната връзка.

Явно и двамата мъже вече са в историята, а в кревата до Елен заспива младок на име Марсел, пише "България днес".

Двамата са заедно от скоро, но връзката им се развива бързо и вече са неразделни. Те бяха неотлъчно заедно по време на коледните и новогодишните празници, които изкараха в Париж.

Не е ясно с какво точно си изкарва прехраната новият възлюбен на актрисата, но и той, подобно на Елен, е силно религиозен. Учил е и е прекарал голяма част от живота си в Израел, а в момента живее в София.

Марсел не спира да споделя в социалните мрежи мисли за религията и живота, изображения на светци и молитви. В силната вяра на чаровника се усъмниха голяма част от приятелите на Елен и обявиха новия й любим за сектант.

На актрисата обаче не й пука особено за хорското мнение и не крие чувствата си.

"Да се новородиш и да срещнеш мечтаната любов! Дай Боже всекиму! Амин!" - с тези думи изпрати 2016 година Елен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 7 години

Като че ли някой от всичките нас, участващи тука се е заженил за първата си любов. Айде да не се праим толкова, а?

33

хъ

преди 7 години

пчеличката Елен

32

Ь

преди 7 години

МАЙОНЕЗАТА ДА СИ ВЪРЖЕ ЧЕРВЕН КОНЕЦ ЗА ДА НЕ МУ ЗАВИДИМ НА " ЩАСТИЕТО ".ЕЛЕН ГО ПОБЪРКВА В ПРОФИЛА СИ СЪС СНИМКИ ,ПЕСНИ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО СА БИЛИ ЗАЕДНО И ТАЗИ С НЕГО СИ МИСЛИ,ЧЕ Я ОБИЧА, А ТОЙ ПИЕ ЗА ДА НЕ МИСЛИ ,ЧЕ НЕ Я ОБИЧА.

fallback