Снимка: Shape

Кейт Бекинсейл споделя в новия брой на списание Shape, че от спортът получава най-голяма емоционална подкрепа и че всъщност той ѝ действа като основен антидепресант.

Британската актриса казва, че и тя като повечето жени не обича особено много да ходи на фитнес, но продължава да го прави редовно именно заради начина, по който тренировките я карат да се чувства след това.

43-годишната Кейт демонстрира невероятното си тяло в сесията, а в интервюто казва: "Отивам с истинско нежелание на фитнес, а след тренировка се чувствам 100 пъти по-добре. Спортът е като природен антидепресант за мен".

Звездата от кино поредицата "Подземен свят" споделя: "Обичам йога, но залагам и на силовите тренировки с тежести, както и на кардиото. Аз имам много вътрешната енергия и интензивните упражнения ми помагат да насоча правилно тази енергия. Вярвате или не, но потенето във фитнеса ми помага да намеря вътрешен баланс".

Бекинсейл, която наскоро се разведе с втория си съпруг Лен Уайзман, споделя още, че винаги гледа да разнообразява тренировките си, защото иначе не може да понесе скуката да прави едно и също нещо дълго време.

Що се отнася до хранителния ѝ режим, тя казва че преди време се е опитала да стане вегетарианка, но не е успяла и сега се придържа към диета, която включва пиле и риба и много сотирани зеленчуци като брюкселско зеле и броколи.

Освен това фината брюнетка твърди, че никога през живота си не е пила алкохол.

Вижте снимките от последните две фотосесии на красивата актриса в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase