Снимка: Mirror
fallback

Доста знаменитости успяха да се изложат и да поизцапат позитивния си имидж в обществото през изминалата година.

Оказа се, че Джей Зи наистина е изневерявал на Бионсе, Тейлър Суифт показа, че не е чак такъв "небесен ангел" какъвто се опитва да се изкара, дойде краят на ерата Бранджелина, Джони Деп и Амбър Хърд направиха от развода си истинска медийна драма, а покрай семейството на Ким Кардашян и Кание Уест непрекъснато имаше някакви странни скандали и събития през изминалата година.

Може би най-запомнящата се и нелепа звездна изцепка на годината е дело на актьора Орландо Блум. Британецът се превърна в емблематична фигура с голите си снимки, на които вози на падълборд приятелката си Кейти Пери.

Освен че Орландо показа по нелеп и смешен начин мъжкото си достойнство, той доста изложи Пери, която беше една от най-големите поддръжници на Хилъри Клинтън.

Така попзвездата Кейти се асоциира като жена, която подкрепя смешните и срамни хобита на приятеля си, който очевидно обича да гребе без гащи.

Доста хора и до ден-днешен продължават да се подиграват на пениса на Орландо, въпреки че самият той съвсем умишлено позира гол за папараците, без грам свян.

Вижте кои други звезди направиха груби изцепки през изминалата година в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Тялото - добре, ама да си беше прикрил миньона.

3

Weso

преди 7 години

обича да гр-*** без първите две букви

2

Анонимен

преди 7 години

Ми обича да се проветрява човекът, какво толкова скандално видяхте? Да не си го е извадил в детска градина или училище, та чак такива драми?

fallback