Снимка: outnow.ch
fallback

Ирина Шейк безспорно е един от най-обсъжданите супермодели на нашето време и това далеч не е случайно.
Разказвали сме нейната вдъхновяваща история как от бедно момиче се превръща в едно от най-високоплатените лица в света, а сега идва време да обърнем внимание на един друг аспект.

След появата ѝ на тазгодишното издание на ревюто-спектакъл на Victoria’s Secret, Ирина Шейк се появи във всички медии със слуховете, че е бременна от своя приятел – Брадли Купър.

Макар новината да "изплува" за първи път и да не е все още официално потвърдена от нито един от двамата, ще разгледаме останалите случаи, в които Ирина Шейк ни изненада безкрайно много.

Ето кои са те:

1. Шоуто на Victoria’s Secret

Няма как да не започнем с най-актуалната новина около модела. Ирина Шейк се появи на модния подиум на Victoria’s Secret със значително по-прикриващи дрехи, които мигновено насочиха към мисли, свързани с евентуалната ѝ бременност. Без значение дали това е истина или не, факт е, че моделът ни изненада.

2. Дебютът през 2016

Втората особено интересна изненада от страна на Ирина Шейк отново е свързана с Victoria’s Secret. Тази година бе дебютирането на модела на модния подиум за марката, което е особено изненадващо предвид факта, че кариерата ѝ тръгва именно от фотосесии за подобен бранд.

Вижте останалите обрати при Ирина Шейк в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Никаква златотърсачка не е, а отдавна е милионерка, благодарение на собствените си хонорари от моделството и изобщо би могло да не й пука за кого се жени или с кого си ляга. Работата е в това, че човек обикновено (особено жените) си търси някой на своето ниво (и откъм пари), а ако може и да е нещо повече. Но това съвсем не й е задължително на нея, на всичките кукли от Викторияс сикрет, както и на всички известни и богати моделки.

3

Анонимен

преди 7 години

Хм, и кво. Поредната златотърсачка. Кой има да дава. Кой нема , да си кара с Пена от село.

2

Анонимен

преди 7 години

Може да прави ножки без ръце :)))??? Че това за нея не е изненада...

fallback