Снимка: Damon Baker

Когато майка ти е модел, а татко ти рок звезда, си обречен да блеснеш под прожекторите. И точно това смята да направи 18-годишният Дилън Джагър Лий, само че със собствена светлина.

Малкият син на Памела Андерсън и Томи Лий е тръгнал по стъпките на татко си, ала заставайки пред обектива на Деймън Бейкър показа, че спокойно може да наследи и кариерата на майка си. Ако пожелае.

Хубавецът засне черно-бяла фотосесия, в която ръси сексапил и без блуза, демонстрирайки плочки и с обигран небрежно-арогантен поглед. Деймън прилича на млада рок звезда, ала музикалните му предпочитания са малко по-различни.

Наскоро той даде интервю пред Just Jared, в което коментира творческите си планове и личния си музикален стил: "Мисля, че намерих своя звук. Надявам се да изкарам нещо готово в началото на следващата година. Много съм развълнуван!".

Младежът добави, че музиката му наподобява стила на Flume, Major Lazer, The Chainsmokers.

Запитан какво търси в една жена, Дилън сподели: "Мъдрост... Бих добавил да е забавна и общителна. Изглежда, че си падам и по кафявите очи".

Родителите на младия певец се ожениха през февруари 1995 г. Бракът им продължи само 3 години. Томи Лий е член на бандата Mötley Crüe. От брака си с Памела той има и по-голям син – 20-годишният Брандън.

Вижте талантливия хубавец в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase