Снимка: телевизия ММ
fallback

Музикалната телевизия ММ, която стартира онлайн на 10 септември, представи официално своите нови лица. Ася Йочева, Павел Владимиров и голямата изненада – лорд Евгени Минчев, който ще води предаване за светски живот и лайфстайл в ММ.

При представянето си, Евгени Минчев сподели, че в рамките на предаването ще видим от него това, на което сме свикнали – коментари за стайлинга на известни личности, както и за самите тях, ще коментира пътешествия, красота и дори е възможно да пee.

От мениджмънта на телевизията анонсираха, че ще организират и ще се включат в редица фестивали и събития през следващата година.

Стана ясно, че промоцията на българските артисти от телевизията ще се случва не само у нас, но и в чужбина. За първи път се прави опит за регулация на предлагането на БГ артисти не пред общностите на българите в чужбина, а действително излизане на световната сцена.

Официално бе представен и сайта за класическа, етно и джаз музика ММ класик, който ще стартира официално на 10 декември 2016. Излъчено беше приветствие от маестро Мартин Панталеев, записано специално за ММ в Сан Ремо, в което той поздравява новия класически канал по случай официалното му обявяване. Маестро Панталеев ще е и музикален директор на платформата www.mmtvclassic.com.

Гости на събитието на ММ бяха много млади български артисти, сред които Маги Джанаварова, Нора Караиванова, Тихомир Митов, Taking Heed и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

Еййййй,сега ще му протече семеринга!

22

Анонимен

преди 7 години

Найк и Суотч са престижни марки часовници, така ли? АХАХАХАХАХАХА, в сравнение с моя часовник са си баш от Зрънчо. Ама няма да ти кажа марката щото си много отворен. Само ще спомена че отклонението което му дават по книжка е една секунда на 30 000 години, другарю кенгуру (не разбирам) на аборигенски.

21

до 18

преди 7 години

И тоя дето ти се води НЕ Е от теб бе елтън

fallback