Снимка: bTV
fallback

На Андреевден водещите на "Фермата" Иван и Андрей посрещат двоен празник с участниците в шоуто.

За именния си ден Андрей моли мама Галя да омеси питка, а двамата хвърлят кукуруз в пещта, каквато е традицията.

"На ти месо кукуруз, да не ядеш суровия", нарича Андрей. Андреевден символизира зимата, защото от него денят започва да расте макар и колкото зърно, затова на този ден се ядат варива, припомнят си участниците, които посрещат и още един празник днес – рожденият ден на Иван.

На масата в лятната кухня водещият признава пред групата, че в края на този риалити проект, за първи път не се чувства щастлив, че работата приключва.

"Ставайки на 37, в душата на човек стават странни неща. Лишенията, които всички от екипа претърпяхме в този проект, са нечовешки - не си виждаме децата, роднините. Нямахме външен живот. Фактът, че ви срещнах, оправдава всички усилия, които съм извършил. Познанството ми с вас е най-големият подарък за рождения ми ден", признава Иван пред фермерите.

Макар да са в края на приключението наречено “Фермата” Нико, Финци, Краси, Стоян, Галя, Силвия и Юлияна работят усилено по изпълнение на седмичните си задачи, които този път са по-тежки от всякога. Жените довършват пътеката, а мъжете издигат дувара. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ФЕН НА МИГЛЕНА

преди 7 години

МИГЛЕНА АНГЕЛОВА ПРЕЗИДЕНТ!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Жена му бе последна на кафе, за да чуе какво говорят другите за нея, за да се защитава с равния си неприятен глас на уморена от това, че знае всичко, жена.Ути ми падна още повече в очите с дебелашкото си високомерие.Когато човек е добър и специален, нека да невнушава.Баба Лили, егоистично, претенциозно и мухлясало същество, самовлюбено, явно го осъзнава, защото не поема дъх, когато говори, за да не я попитат нещо.Тези двамата са ми гнусни.

2

Анонимен

преди 7 години

... а аз в левия крачол.От десния.

fallback