Снимка: splashnews.com
fallback

Никол Шерцингер показа пълнички устни, облечена в много дръзка черна рокля, по време на последната си изява като ментор в X Factor.

38-годишната певица се появи в журито на риалити предаването в доста провокативен тоалет, от който гърдите ѝ буквално надничаха.

Зашеметяващата ексзвезда от групата „The Pussycat Dolls“ видимо е увеличила обема на устните си, а според много хора и бюстът ѝ е с променен размер от известно време насам.

Никол, за която се счита че има сериозна връзка с българската тенис звезда Григор Димитров вече близо година, гордо демонстрира пищните си активи, без да обръща внимание на критиците.
Родената в Хавай американска звезда не се е появявала с Гришо от няколко месеца, въпреки че в интервютата си казва, че е открила любовта в лицето на доста по-младия спортист и че се чувства щастлива с него.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Започва да прилича на хасковска кифла. Жалко

21

Анонимен

преди 7 години

егати жиотнуту...

20

Анонимен

преди 7 години

Жалко-Никол беше зашеметяващо красива жена,а сега се е направила на подут балон в устните!Горната й устна е напомпана и това е грозно...Въпреки това пак е много красива де...и е страшно сексапилна!Изкственият силиконов бюст вече е наистина отблъскващо и грозно,но жената има ***(пухкав и голям),това е важно...

fallback