Снимка: 032c
fallback

Ким Кардашян и сестра ѝ Клое се сбориха еротично в мръсотията, в името на това да рекламират колекцията с дрехи Yeezy на Кание Уест.

Двете риалити красавици са заснети от уважаваните модни фотографи Мерт Алас и Маркъс Пиджо. Те носят тоалети от противоречивата модна линия на рапъра, който е съпруг на Ким. Не е ясно кога точно е била направена фотосесията, но се знае, че е заснета в дома на Клое в Калабасас, Калифорния.

Преди няколко дни Уест беше приет в болница в Лос Анджелис, където според официалната информация, ще се лекува от стрес и дехидратация.

Вижте красавиците в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

Не че съм мъж,ама знам-истинските мъже харесват именно закръглени и оформени жени,като горепоказаните.Защото точно тези СА ОФОРМЕНИ-имат широк ханш,*** изваяна талия!А,но тук идва проблемът-тези жени са СИЛИКОНОВИ,те искат да имат такива тела,но НЯМАТ!А,относно арабите-и християни,и евреи и мюсюлмани харесват пищни и развити жени,но си имат причини за това-знаят какво е и как изглежда една нормална жена и имат с какво да ч...т....,нали...Щото тук май има доста комплексирани малкопишковци...

22

Сандо

преди 7 години

мнооо яки !!! мечта !!!

21

Дърт мераклия

преди 7 години

Биволици били????? "Добрия майстор на голям тезгях работи!!!"

fallback