Снимка: Facebook
fallback

Цветелина Стоянова се появи за първи път публично след инцидента, който претърпя през лятото.

Тя наблюдава бенефиса на останалите "златни момичета" от специална ложа в "Арена Армеец", заедно с приятеля си Александър Любенов.

 Над 10 000 души аплодираха Цвети, когато прожекторите в залата осветиха лицето й. В продължение на няколко минути залата скандираше само нейното име, а тя щедро раздаваше усмивки и въздушни целувки на всички, съобщава Нова тв.

Най-голямата зала в България се оказа твърде малка, за да побере всички желаещи да видят последното излизане пред публика на "златните момичета", които успяха да донесат на България общо 81 медала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

б

преди 7 години

Аз бих си купила апартамент на 1вия етаж за да няма втори епизод на полет в безкрайността. Струва ми се че ще опита пак скоро и този път може и да успее. Няма спорт, няма слава, вниманието ще позатихне... И въобще не виждам защо и се ръкопляска-не е оцеляла нападение на извънземни и не е спасила света от тях, опитала се е да се самоубие, което е тъпотия и грях.

32

йаБ йуХ

преди 7 години

не разбрах, що се трият коментарите, касаещи шуменския педофил varg? При следващо изтриване. ще му пиша и името, ip-тта са безкрайни и смяната ми коства 10 секунди... за сведение...

31

Наблюдател

преди 7 години

До Вълка от Уол Стрийт - продължение : Няма да те наричаме Джордан, защото не го заслужаваш, а и ще бъде обида към него. В едно нещо, обаче, си приличате и двамата подценявате хората. Това подценяване него го е довело до затвора, а теб те прави за смях, не знам кое е по лошо

fallback