Снимка: Reuters
fallback

Те са спрягани за най-красивите жени по модния подиум. Имат перфектни тела, красиви, гъсти и дълги коси, а лицата им са буквално ангелски.

Какво се крие зад перфектната външност на някои от световноизвестните модели, които носят крилата на  Victoria’s Secret?

Днес ще вдигнем завесите и ще разкрием триковете на красавиците, които предстои да видим в Париж По време на годишното ревю-спектакъл на марката.

1. Карли Клос
"Винаги имам проблеми, когато нося грим По време на тренировка, затова почиствам лицето си преди и след като спортувам. Винаги се изненадвам от мръсотията в порите на лицето ми. ", Разказва Карли Клос.

2. Адриана Лима
"Пия поне една кокосова вода на ден - тя помага за здравата и сияйна кожа. Сокове като акай и ацерола също са невероятни ", споделя ветеранката Адриана Лима.

3. Алесандра Амброзио
"Опитвам се да поддържам кожата хидратирана с много кремове и серуми за лице. Също така нося SPF защита, за да предотвратя появата на бръчки. Когато се дехидратирате, това си личи на лицето ви, а когато сте хидратирани - то сияе. Нищо не е ПО-добро за кожата от пиенето на много вода и зелени сокове. Освен това обичам и свежа кокосова вода ", споделя Алесандра Амброзио.

4. Жасмин Тукс
"Научих се да" замразявам "лицето си преди да си легна от дерматолога на майка ми много отдавна и го правя до днес. Взимате кубче лед и минавате с него през цялото лице, докато не се разтопи и това стяга порите ", разказва супермоделът, който тази година ще носи Fantasy Bra.

Още по темата четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

анонимна

преди 7 години

До вервайте миПък и те в статията изкарват, че само с кокосова вода и кубчета лед ще станеш като тях. Дори за диетите и тренировките им не става дума, да не говорим за всички скъпи процедури, на които се подлагат. Ама да, трябва да се пълнят страниците, пък все някоя глупава тийнейдръжка може да се върже...

8

вервайте ми

преди 7 години

Толкова много глупости и измишльотини не бях чел скоро в подобни статии !Както казва #5 :нека по рождение да не си от особено красивите и стройните , а пък после ако ще да се смелиш от тренировки и процедури - резултата няма да е кой знае какъв.Ама карай - нали трябва са се пише нещо ...

7

Анонимен

преди 7 години

Крият се първо гени, за красотата на лицата им и височината на телата им. Останалото е фитнес до откат.

fallback