Снимка: Reuters

Те са спрягани за най-красивите жени по модния подиум. Имат перфектни тела, красиви, гъсти и дълги коси, а лицата им са буквално ангелски.

Какво се крие зад перфектната външност на някои от световноизвестните модели, които носят крилата на  Victoria’s Secret?

Днес ще вдигнем завесите и ще разкрием триковете на красавиците, които предстои да видим в Париж По време на годишното ревю-спектакъл на марката.

1. Карли Клос
"Винаги имам проблеми, когато нося грим По време на тренировка, затова почиствам лицето си преди и след като спортувам. Винаги се изненадвам от мръсотията в порите на лицето ми. ", Разказва Карли Клос.

2. Адриана Лима
"Пия поне една кокосова вода на ден - тя помага за здравата и сияйна кожа. Сокове като акай и ацерола също са невероятни ", споделя ветеранката Адриана Лима.

3. Алесандра Амброзио
"Опитвам се да поддържам кожата хидратирана с много кремове и серуми за лице. Също така нося SPF защита, за да предотвратя появата на бръчки. Когато се дехидратирате, това си личи на лицето ви, а когато сте хидратирани - то сияе. Нищо не е ПО-добро за кожата от пиенето на много вода и зелени сокове. Освен това обичам и свежа кокосова вода ", споделя Алесандра Амброзио.

4. Жасмин Тукс
"Научих се да" замразявам "лицето си преди да си легна от дерматолога на майка ми много отдавна и го правя до днес. Взимате кубче лед и минавате с него през цялото лице, докато не се разтопи и това стяга порите ", разказва супермоделът, който тази година ще носи Fantasy Bra.

Още по темата четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase