Снимка: splashnews.com
fallback

Анджелина Джоли спечели първоначалното физическо попечителство над 6-те ѝ деца с Брад Пит. В момента холивудската двойка е в горчив развод, но най-големите им спорове се водят около това къде и с кого ще живеят наследниците им.

Първоначално Джоли поиска попечителството над децата, след което Пит оспорва искането ѝ, подавайки документи в съда за съвместно физическо и юридическо попечителство.

В крайна сметка засега тя печели битката и децата остават да живеят при нея в Лос Анджелис.

Брад ще може да ги вижда само при планирани посещения и то в компанията на надзорник-психолог.

Според достоверен източник актрисата не иска да настройва децата си срещу баща им, въпреки първоначалните доклади, че сама го е наклеветила пред властите, че е упражнявал физически и психически тормоз спрямо тях, след употреба на наркотици и алкохол.

Източникът казва: "Тя иска децата да имат връзка с Брад, но иска и да се увери, че тяхното здраве и психика са в безопасност".

Още новини за звезди четет е в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

дрън-дрън. е що, брат Пита да не гледа децата. тая с кво е по-умна.

14

ha ha ha

преди 7 години

До Хо-ХОВсъщност тя е в критическата възраст точно поради операцията, при която изрязаха /профилактично според нея/ част от анатомията й.Последствията са ясни - тя вече е параноичен и истеричен тип въпреки лекарствата, които се налага да приема при този вид операция. Явно не й помагат.

13

Хо-ХО

преди 7 години

Точно с тази откачалка децата ще станат психически лабилни, сосбено когато й наближава ваче критическата възраст и почнат да я гонят всякакви паранои.

fallback