Снимка; Instagram
fallback

Дженифър Лопес реши, че е дошъл нейният ред за селфи в огледало, показващо дупето ѝ от най-добрия възможен ъгъл.

В последно време звездите се надпреварват да споделят свои селфита, но акцентът на снимките им са техните добре оформени задни части. Оттам се появи и терминът белфи (идва от селфи и думата за дупе на англ. butt).

Кадърът на Лопес се появява точно три години след като Ким Кардашиян създаде еуфория в социалните медии с подобно свое белфи, което събра над един милион харесвания и се превърна в емблематично.

Може би 47-годишната Джей Ло се надява да постигне същия успех като този на риалити звездата.

Определено снимката на попзвездата и холивудска актриса е супер съблазнителна. Тя, подобно на Ким, също носи цял бански костюм, само че в черен цвят.

За разлика от съпругата на Кание Уест, която на своето селфи е със спусната коса, Дженифър е вързала косата си на конска опашка.

Наскоро Джей Ло се раздели с танцьора Каспър Смарт, след близо 5-годишна връзка. Според жълтите медии причината за раздялата им е фактът, че младокът е кръшкал на звездата.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да стигне Ким с тез малки ц.и.ц.и.

18

отчайващо е

преди 7 години

Не се съревновават как по-добре да се представят в областта, в която се изявяват, вместо да си мерят дупетата. Ако бяха мъже, не знам какво щяха да си снимат - това е някакво си безумие. С акцентирането върху апетитни сочни дупета заличаваме и последната си мозъчна гънка. Изглежда така е удобно... Жена съм и харесвам красивите поддържани жени, но вманиачените във външността си - те не се траят.

17

Муто Бичкията

преди 7 години

"Оттам се появи и терминът пелфи (идва от селфи и думата за *** на англ. pussу)." Мдааа, браво! Мишее, ти едно пелфи няма ли да ни качиш за матр'ял да имаме?

fallback