Снимка: Булфото, архив

Фолкпевицата Мария бе изловена от папараци да мести чанти и куфари с охраната си, което предизвика нови спекулации дали не се разделя със съпруга си Християн Гущеров. За тяхната връзка отдавна вървят слухове, че е разклатена, а на няколко пъти дори бяха разделяни от "достоверни източници".

"Не се разделяме със съпруга ми. Пренасям багажа на сестра ми Ирена в дома на дъщеря ми Марая. Апартаментът не е нов, а е инвестиция, която съм направила за нейното бъдеще. След време тя ще живее там, а в момента всички сме в Бояна", поясни Мария пред "България днес".

На кадрите фолкпевицата е запечатана как носи раници и чанти по анцуг.

"Обичам да спортувам, това ми дава самочувствие", обяснява външния си вид фолкпевицата. Най-взискателен към външния й вид бил съпругът й Християн, сподели още тя.

"Обича да казва, че жена, която спортува, е по-добре да е с тясна рокля и високи токчета. Връщал ме е от вратата, когато съм с широки панталони", каза Мария.

По фитнеса е луда и сестрата на Мария - Ирена. Бившата кредитна банкова инспекторка наскоро роди първото си дете и още не се е възстановила след раждането. Бебето бе кръстено Йордана, на баба си - Йорданка.

"Сестра ми живее в Германия при приятеля си. Аз съм изключително щастлива, че станах леля благодарение на нея. Това са моите ангели. Джери - сестра ми и Йордана", доволна е певицата.

Самата Мария също споделя, че иска второ дете. Тя вече има една дъщеря от първия си брак с Митко Андонов - Марая. Сега изпълнителката желае да дари с дете и втория си съпруг - Християн Гущеров.

"Смятам, че е Божа работа кога човек ще стане родител. Надявам се това пак да ми се случи", пожелава си певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase